Foto: Katrin Niklasson
JUBEL. Det var glada miner då Voltflips nya ninjabana invigdes på lördagsförmiddagen.

Voltflips ninjabana invigd

Alingsås

I dag, lördag, är det premiär för Voltflips nya ninjabana, vilket lockat en hel del nyfikna besökare till trampolinparken.

Voltflip öppnade i november förra året, och sedan dess man hela tiden försökt utveckla verksamheten. Det senaste tillskottet är Revolt, som innehåller två stycken ninjabanor plus en så kallad workshop, vilket betyder en 60 kvadratmeter stor fri träningsyta.

Först ut att testa den nya banan, efter att Voltflips delägare Sharam Daneshmand  klippt bandet och förklarat nytillskottet invigt, var några av Sveriges allra främsta ninjor. Därefter gavs alla de som är sugna på en utmaning chansen att ta sig an banan.

 

 

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.