Bojkotta Halloween

Alingsås

Jag vill instämma i signaturen ”En ledsen mattes” insändare om Halloween-firandet. Detta trams har fullständigt spårat ur. Barn och ungdomar verkar tro att Halloween innebär att man har full frihet att bete sig hur som helst när man går ”bus eller godis”. Det är ALDRIG acceptabelt att ringa på eller banka på främmande människors dörrar för att hota till sig godis. Gå bara till såna ni känner som också firar detta och låt oss andra vara ifred!

Denna importerade, kommersiella trams-högtid väcker obehag hos så många, kanske speciellt hos äldre och hos oss som är i sorg efter att ha förlorat en närstående.

Det är skamligt av handeln att marknadsföra detta spektakel. Finns det nån handlare i Alingsås som har civilkurage nog att sluta sälja skiten?

Till sist en uppmaning till er föräldrar: kolla upp vad era söndercurlade ungar håller på med när de är ute och ”firar” Halloween!

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.