Busshållplatsen på Enehagen igen!

Alingsås

Nu skrotas snart busshållplatserna på Enehagen och Dammtorpet. I dessa tider när kollektivtrafiken av miljöskäl är viktigare än någonsin väljer Västtrafik att lägga ner hållplatser.

Alternativa hållplatser ligger långt från vårt boende och med tanke på långa backar avstår många från att välja bussen – alternativet blir bilen. Vid otjänlig väderlek kan skolungdomarna slippa vinterhala backar.

Ett särskilt boende finns här och dessa personer har inte tillgång till egen bil så Västtrafik – tänk om! Enligt Alice Roman vill Västtrafik öka det hållbara resandet och fortsätta att arbeta vidare med att utveckla kollektivtrafiken i Alingsås. Detta rimmar illa med beslutet att lägga ner dessa hållplatser!

  • Besviken Enehagsbo
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.