FOTO: MIKAEL SVENSSON

Domsluten emot Alingsås

Ishockey

Alingsås Hockey var väldigt nära en riktig monstervändning hemma mot Skara.
Men Emil Hermanssons 4–4 med sex sekunder kvar dömdes bort, och det blev förlust med uddamålet.

Hemmalaget gjorde en bra insats hemma mot Skara men låg trots det under med 0–4 efter två perioder. Ett underläge som borde vara 1–4 istället då Anton Hammarstrand fick in en reducering precis när pausvisslan ljöd men domarna valde att inte godkänna målet.

Istället fick Alingsås ösa på i tredje perioden, och som man gjorde det.

Robin Jonsson och Anton Hammarstrand reducerade snabbt till 2–4 och med sju minuter kvar var även 3–4 ett faktum, återigen via Anton Hammarstrand.

Hemmalaget fortsatte trycka ner Skara och med en och en halv minut kvar plockade man ut målvakten Daniel Hallberg och satsade allt på ett kort.

Den satsningen såg ut att gå hem när Emil Hermansson vispade in 4–4 med en handfull sekunder kvar, men även detta mål dömdes bort till stora protester från tränare Martin Krook och hans lag.

– Vi får två mål bortdömda, det känns trist och det känns orättvist. Lite typiskt, idag är vi bättre än dom i 60 minuter och vi är värda tre poäng. I sista perioden gör vi det så jäkla bra när vi kommer tillbaka och det var det vi pratade mycket om att ta med oss. Men det svider att vi är bättre än dom i alla tre perioder och inte får något med oss, säger Martin Krook.

Mycket mer om matchen i tisdagens AT

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.