Dramatik mellan Team Alingsås och Pergamon

Bowling

Det bjöds på en mycket jämn match i elitserien när Team Alingsås tog emot Pergamon. Till slut var det gästerna som gick segrande ur striden. – Vi kan ändå vara stolta över vår insats, även om det svider just nu, säger Rickard ”Dallas” Dahllöf efter förlust 9–11. 

Nämnde Dahhlöf var på fint spelhumör i lördagens fajt – och noterade den högsta kägelpoängen av samtliga spelare (1004). 

Efter två av fyra spelade serier var Team Alingsås i ledning med 7–3, och hemmapubliken vädrade morgonluft. Men där och då vaknade Pergamon, och vann den tredje serien med 5–0. 

– Vi höll oss till vår gameplan och gjorde det otroligt bra första halvan av matchen. Sen kom dom tillbaka i tredje serien och sköt mer eller mindre sönder hallen, konstaterar Rickard Dahhlöf. 

Inför avslutningen var ställningen 7–8. Väl där så hade hemmalaget en liten svacka i mitten av serien, och den blev avgörande. 

– Vi gav oss aldrig och gjorde det fantastiskt bra i slutrutorna. Tyvärr räckte det inte hela vägen, säger Dahllöf, som nu får ladda om inför morgondagens möte med Göta.

– Då ska vi se till att ta två poäng, hälsar Dahllöf.  

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.