Flera fall av inbrott

VÅRGÅRDA

Natten mellan onsdag och torsdag anmäldes fem inbrott i garage/lador i Vårgårda kommun.

Det finns dock i dagsläget inga bra spår eller iakttagelser, enligt kommunpolisen, som gått ut med ett nyhetsbrev i ärendet till Grannsamverksanföreningen. En målsägande ska ha vaknat vid fyratiden på morgonen av ljud men inte sett något och upptäckte senare på morgonen inbrott i garaget.

Vid 20:30-tiden på fredagen fick polisen ett larm om ett bostadsinbrott i Herrljunga kommun. Enligt polisen hade det röjts runt i huset. Men det är i skrivande stund oklart vad som tillgripits. Inte heller i det här fallet finns det en misstänkt gärningsman eller gärningsmän.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.