Gräv ner E20 så vi slipper bullret

Alingsås

Jag sitter i min villaträdgård som ligger ut­efter E 20 en vacker höst­eftermiddag och läser en mycket intressant bok som heter Från Augustinus till Dante. På den tiden fanns det ingen trafik som ställer till buller.

Tiderna har ju förändrats och tur är väl det. Utanför min trädgård så har vi ett stort bullerplank som inte hjälper ett dugg. Hur vore det om Alingsås kommun kunde gräva ner E 20, så att vi slapp höra denna eviga trafik som är ett mycket störande moment.

När det gäller Alingsås kommun så har vi heller inte något museum, ej heller någon SEB-bank, ej heller Telia eller någon garnaffär. Vad händer egentligen med Alingsås kommun?

  • KM
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.