Pressbild: TV4
ALINGSÅS MATLAGARE I RUTAN. Nu kan du söka till Halv åtta hos mig som spelas in i april nästa år, för att sedan sändas några månader senare.

Halv åtta hos mig kommer till Alingsås

Alingsås

Är du en av dem som kollat på Tv4:s långkörare Halv åtta hos mig och tänkt ”det där skulle jag kunna göra bättre?”. Nu har du chansen att visa framfötterna i köket, då Halv åtta hos mig kommer till Alingsås.

I januari kommer två personer som arbetar med programmet Halv åtta hos mig att åka runt för att träffa Alingsås mest härliga matlagare. Av dem väljs sedan fyra personer ut, som kommer med i programmet med inspelning i april 2019.

Halv åtta hos mig hade premiär 2008, och är därmed en av TV4:s långkörare. I programmet får fyra personer som aldrig träffats innan bjuda varandra på middag. Varje kocks matlagning och arrangemang bedöms av de övriga tre personerna och den deltagare som under veckan får bäst betyg vinner tävlingen och därmed 15 000 kronor.

Alla som fyllt 18 år är välkomna att söka till programmet, och det enda kravet är att man inte tidigare arbetat professionellt med matlagning.

Ansökningar tas emot senast 11 januari och görs här: https://www.shortaudition.com/halv-8-hos-mig

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.