Foto: ALINGSÅS KOMMUN
Maria Standar börjar som kommundirektör i Alingsås den 14 januari.

Hon blir ny kommundirektör

ALINGSÅS

Maria Standar från Partille blir ny kommundirektör i Alingsås. Hon tillträder den 14 januari 2019.

Maria Standar har lång erfarenhet av kommunal förvaltning efter totalt 17 år i Partille kommun, där hon har varit ekonomichef sedan nio år och dessutom haft rollerna som kanslichef, biträdande kommunchef och t.f. samhällsbyggnadschef parallellt. Hon är utbildad vid förvaltningshögskolan i Göteborg, med inriktning på ekonomi.

Maria Standar är 43 år och bor i Partille med sin man och två tonårsbarn. 

Läs AT:s intervju med den nya kommundirektören i tisdagstidningen, om varför hon lockades av jobbet i Alingsås och om utmaningarna som väntar här. Kommentarer också från kommunstyrelsens ordförande och vice ordförande.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.