Foto: CHRISTIAN STÅL

IBK Alingsås föll på nytt

Innebandy
IBK Alingsås fortsätter att förlora.
Hemma mot Stenungsund föll laget med 4–10 efter en slätstruken insats.
 
– Det var riktigt dåligt rakt igenom. I de senaste matcherna som vi förlorat har vi ändå spelat helt okej, men idag fungerade ingenting. Energinivån var lika med noll i 60 minuter, summerar en mycket dämpad Niklas Bengtsson, assisterande tränare. 
 
IBK kom till mötet med Stenungsund med två raka förluster i bagaget, men något trendbrott blev det inte. Gästerna fick alldeles för mycket utrymme i IBK:s zon, och att det bara stod 0–2 efter första perioden var tack vare Kristian Kjell i hemmamålet.
– Vi snackade innan om att vara aggressiva, men av det syntes ingenting, konstaterar Niklas Bengtsson. 
 
I andra perioden ökade gästerna på ledningen två gånger om, innan Rasmus Gabrielii snyggt reducerade från nära håll.
Det lilla hopp som tändes för IBK släcktes nästan lika snabbt då Stenungsund prickade in 1–5. När sedan 1–6 kom kort därefter lämnade Kristian Kjell målet och ersattes av Pontus Fridlind.
 
I tredje perioden gjorde IBK ett skapligt försök att skapa nerv, och efter Alexander Jonssons 4–8-mål med 2.30 kvar fanns visst hopp om att skaka om Stenungsund. Men två mål i öppen kasse av gästerna drog ner ridån för ett IBK som har stora problem med defensiven.
 
Målen: Alingsås: Johan Ekenberg, Christoffer Ström, Rasmus Gabrielii, Alexander Jonsson.
Stenungsund: Linus Svahn 4, Victor Johansson 2, Kevin Nilsson 2, Daniel Ekström, Philip Hubinette.
 
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.