Arkivbild: JENNY SCHAGERLIND

Maskerade män rånade mack

herrljunga

Två maskerade män rånade tidigt på tisdagsmorgonen bensinstationen Paroy i Annelund.

Vid 06-tiden på tisdagen utsattes Paroy i Annelund för ett rån. Enligt polis har två maskerade personer dykt upp på bensinstationen. Gärningspersonerna hotade personalen med en kofot och plockade bland annat åt sig tobaksvaror. De ska även ha kommit över en mindre summa kontanter.

Polis larmades till platsen och sökte efter gärningsmännen med hjälp av hundpatrull. Vissa fynd som sätts i samband med rånet har gjorts. Det har också säkrats avtryck från skor på platsen, men någon misstänkt person hade på onsdagseftermiddagen ännu inte gripits. Gärningsmännen har fångats på bild av övervakningskameror i samband med rånet.

Enligt uppgifter ska gärningsmännen ha anlänt till bensinstationen på en moped/vespa, vilken senare ska ha påträffats övergiven på en cykelväg.

Det finns inga uppgifter om att någon person har kommit till fysisk skada i samband med rånet.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.