Orsakade olycka – döms till fängelse

Herrljunga

En 36-årig kvinnan döms till två månaders fängelse efter att narkotikapåverkad ha orsakat en trafikolycka på väg 181 mellan Herrljunga och Vårgårda.

För snart två år sedan orsakade en kvinna en trafikolycka på väg 181 mellan Herrljunga och Vårgårda. Olycka inträffade när kvinnan, som var påverkad av GHB och amfetamin, gjorde en omkörning och kolliderade med en mötande bil. Efter olyckan gjorde kvinnan motstånd mot polis, och bet en av dem i fingret, när hon skulle transporteras bort för provtagning.

Den 36-åriga kvinnan fälls nu för grovt rattfylleri, våldsamt motstånd, våld mot tjänsteman och ringa narkotikabrott. Hon fälls för ytterligare fall av rattfyllerier, olovliga körningar och ringa narkotikabrott som har inträffat på andra håll i Väst­sverige. Påföljden för gärningarna bestäms till fängelse i två månader.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.