Svar på insändaren ”Reflektion om bussarna i Västra Bodarna”

Alingsås

Tack för att du hör av dig kring busstrafiken i Västra Bodarna och förmedlar hur du värdesätter denna. Vi är mycket tacksamma för att få in synpunkter på vår trafik.

Till det kommande tidtabellsskiftet i december finns inga planer att förändra körvägarna för busslinjerna som trafikerar genom området. Vår uppgift är att löpande planera kollektivtrafiken så att den blir så bra som möjligt, för så många som möjligt. När vi planerar trafiken utgår vi från efterfrågan i form av resestatistik, det vill säga antalet resande med kollektivtrafiken på sträckan, men tar även hänsyn till de kundsynpunkter som vi får in.

Jag har sett till att tar vidare din insändare till ansvariga avdelningar hos oss, så att de nås av dina synpunkter. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar. Du når Västtrafiks kundservice via vår hemsida, på vår Facebooksida, eller genom att ringa till oss på telefonnummer 0771-41 43 00.

  • Alice Roman, Västtrafik
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.