Foto: JOHAN HALLBERG
Landets bästa station. Johan Modig, som driver Circle K Kristineholm, tog emot priset som visar att de är bästa bensinstation 2018.

Tog emot pris för bästa station

Alingsås

I veckan utsågs Circle K på Kristineholm till landets bästa bensinstation – på torsdagen tog Johan Modig, som driver stationen, emot priset vid en ceremoni.

Mycket folk, både branschföreträdare och en rad nöjda kunder, hade samlats på Circle K Kristineholm när de fick priset för årets bästa bensinstation.

– Det känns helt fantastiskt, säger Johan Modig, franchisetagare som driver stationen.

Vid ceremonin, där även kommunstyrelsens ordförande fanns med, riktade Johan Modig ett stort tack till sina anställda och framhöll att de är en avgörande del i framgången:

– Den största delen i det här är eran. Jag är jäkligt glad att ni är här varje dag!

Priset delas ut av Svensk Bensinhandel och i vinnarmotiveringen står bland annat att ”Johan med personal visar både branschen och kunderna vad ett genuint värdskap innebär”. Alla bensinstationskedjor i landet har nominerat kandidater till priset.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.