Foto: DOGGY AB
Magnus Sjösten, ny vd för Doggy AB.

Han blir ny vd på Doggy

vårgårda

Det blir en intern lösning på vd-posten hos hund- och kattmatsproducenten Doggy AB i Vårgårda. Försäljningsdirektör Magnus Sjösten ersätter tidigare vd:n Stefan Boström.

Magnus Sjösten har arbetat på Doggy sedan 2012, först som affärsområdeschef för dagligvaruhandeln och därefter som försäljningsdirektör med ansvar för all försäljning.

– I Magnus Sjösten får Doggy en vd med god kännedom om företaget och kunskap kring djurmat, marknad och försäljning. Hans kompetenser passar väl ihop med våra ambitioner för företaget framöver, säger Doggys styrelseordförande Andrejus Boicovas i ett pressmeddelande.

Djurmatsbranschen växer och det går bra för Doggy. Mjau är marknadsledande inom kattmat i dagligvaruhandeln och man är också marknadsledande på torr hundmat.

Även på den europeiska marknaden är intresset för svensktillverkade produkter stort. Nyligen lanserade Doggy en stor satsning på sitt varumärke Bozita i Europa.

– Bolaget är i en stark tillväxtfas och vi har en ägare som tror på oss, som är engagerad och villig att investera för vår tillväxt. Vår senaste storinvestering i en helt ny lina är ett exempel på det. Mitt viktigaste uppdrag är att fortsätta på den strategi vi lagt framåt, som redan visat sig ge utdelning genom ökade marknadsandelar, säger Magnus Sjösten i pressmeddelandet.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.