Häpnadsväckande förslag i detaljplan

Alingsås

Det är häpnadsväckande att man på ledande positioner inom den kommunala förvaltningen ens överväger att sälja Hinden7. Här har man en unik möjlighet att ta ett samlat grepp och få en optimal trafiklösning (Hinden7 + Albano) för Alingsås stad och dess invånare framöver.

En visionär lösning som skulle kunna sätta Alingsås på kartan när det gäller stadsutveckling och stadsplanering!

Ett nav mitt i centrum med tillfarts­vägar åt alla håll och parkeringsmöjligheter för besökare till stadskärna, lasarett, skolor, Tingshus, pendeltåg och för de presumtiva hyresgäster i de 5000 kvadratmeter kontor i Kabom­huset som det kommunala bolaget Fabs, numera Alingsåshem, planerar.

Det är ansvarslöst att inte göra något åt trafiksituationen vid denna enda infart till Alingsås, som dessutom belastas av akuta ambulanstransporter och ibland helt blockeras av stora nederbördsmängder!

  • K. Hansson
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.