PRESSBILD: AXEL ÖBERG
SAMARBETE, Joe Laberos nya show Inflame görs i samarbete med gruppen Rackartygarna. Foto:Axel Öberg

Joe Labero återvänder i mars

alingsås

2017 var senast.
Tredje mars 2019 är det dags igen. Då intar Joe Labero Estrad med sin show Inflame.
Med sig har han extrem-motorsportarna tillika youtubekändisarna Rackartygarna.

När AT når Joe Labero är det från en lite dålig telefonlinje från Las Vegas. Klockan i Sverige är halv nio, halv ett på natten där Labero befinner sig.

I slutet av januari nästa år lämnar han USA för Sverige. Premiär för nya showen blir den 31 januari i Helsingborg och den tredje mars kommer showen till Alingsås och Estrad.

– Jag kommer att bjuda på en cool ny föreställning som heter Inflame. Den blir spektakulär och eldfängd med mycket stunts, och det är där som Rackartygarna kommer in i bilden, berättar Labero.

Rackartygarna består av tre killar som gör avancerade stunts med olika motorfordon. De har 300 000 prenumeranter på Youtube. De beskriver sig själva som en ”extremsportgrupp inom motocross, freerunning och trail-stunts”.

– Jag tror att Rackartygarna kommer att tillföra en extra dimension i min show. Det blir en bra mix, allt från lågmälda trolleritricks med kort och mynt till en motorcykel som hoppar genom en brinnande ring, berättar Labero.

Exakt hur Rackartygarna ska medverka i showen är inte bestämt ännu, repetitionerna drar igång efter jul, men klart är i alla fall att de kommer att dyka upp vid olika tillfällen kvällen igenom.

– Det är min show i grunden, men de kommer agera medhjälpare och visa upp sina tricks. Det kommer att lukta bränt och diesel, det blir lite ”Laberos magiska garage” av det hela, säger Labero och skrattar.

Artikeln har tidigare publicerats i sin helhet i lördags-AT >>

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.