Foto: Katrin Niklasson
FÖRBEREDELSER. Britta Arvidsson, Maria Lager och Maria Hallberg förbereder för de två kommande helgernas utställning i Kvarteret Klockans galleri.

Laddar upp inför konst i advent

Alingsås

För andra året i rad arrangerar nu konstnärerna som huserar i Kvarteret Klockans ateljéer en samlingsutställning under två adventshelger.
– Det är roligt! Vi går igång!, säger Britta Arvidsson, en av Klockans konstnärer.

Under helgerna 8-9 och 15-16 december får Kvarteret Klockans ateljéers sju konstnärer sällskap av ytterligare tolv konstnärer, då det för andra året i rad arrangeras en samlingsutställning under rubriken Konst i advent i Klockans galleri.

– Det känns jättekul att kunna få visa konst från fler konstnärer, och att vårt lilla galleri används, säger Maria Lager, som även hon tillhör gruppen av konstnärer som huserar i Kvarteret klockans ateljéer.

Bland de konstnärer som bjudits in finns både de som huserar i Alingsås och de som är verksamma på andra närliggande orter.

– Och det är allt från akvarell och akryl till textilt, skulptur och silversmide som kommer visas, säger Britta Arvidsson.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.