Foto: Svenska Spel.
Ann-Charlotte Corlin blev ytterligare en trissvinnare från Ljung.

Ny trissvinst i Ljung

Herrljunga

Under onsdagsmorgonen gästades TV4-studion av Ann-Charlotte Corlin från Ljung. 64-åriga Ann-Charlottes TV-skrap var en hemlighet för nära och kära, ända fram till dess att hon väl satt i tv-rutan och lyckades kamma hem 100 000 kronor.

Det var i mitten av oktober som slumpen slog till för familjen Corlin. Ann-Charlotte hade nämligen köpt Triss på Paroy i Annelund. Trisslotten skulle visa sig innehålla tre TV-rutor vilket garanterade henne minst 100 000 kronor samt en resa till Stockholm och TV4.

Varit en hemlighet

Under onsdagsmorgonen var det äntligen dags för Ann-Charlotte att kliva in i studion och väl där avslöjade hon att Trissvinsten hade varit en hemlighet fram till dess.

– Dem vet inte om det, svarade Ann-Charlotte på frågan om hela Ljung satt framför TV-sofforna och följde skrapet.

Trisskraparen och sambon, som var med i kulisserna på TV4, bestämde sig direkt vid vinsttillfället att hålla Trissvinsten hemlig för nära och kära. Något de lyckats med ända fram till det direktsända skrapet. Då fick hon berätta om hemorten Ljung för programledarna.

Driver lantbruk

Sedan tog hon lott nummer 16 ur Trisskorgen med 90 lotter och började skrapa medan programledarna undrade om lantbruket hon driver hemma.

– Ja vi har en gård som vi driver tillsammans med min son och hans familj, sa Ann-Charlotte om gården med mjölkkor.

Överraskade programledarna

På sista rutan stod det klart att det blev 100 000 kronor för familjen Corlin som ska fira Trissvinsten med en resa framöver. Innan hon lämnade TV4-studion hann hon med en överraskning åt programledarna.

– Och så får ni lite julklappar också, sa hon och räckte fram paket med ost gjord från gården.

Detta är den tredje stora trissvinsten såld i Ljung bara i år.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.