Foto: MIKAEL SVENSSON Christian Törner säger att hans APP är bättre tränade än någonsin.

Alingsås PP andas optimism

Bordtennis

Det är ett taggat Alingsås PP som kommer till spel i helgens sammandrag.
– Så bra tränade som vi är nu har vi aldrig varit, säger lagledare Christian Törner.

Det vankas sammandrag i division I. För tabellsexan Alingsås PP:s del står två matcher på programmet.
– Mot Askim ska vi ha en riktigt bra segerchans, och där räknar jag nästan med att vi tar två poäng. Tabelltvåan Väster kommer däremot bli en klurigare uppgift för oss. Dom har bland andra Anders Sjöstedt i laget och det är en riktigt, riktigt bra spelare på den här nivån. Det känns nästan som han varit med i 30 år nu, haha. Bakom honom tycker jag ändå att det ser beskedligare ut. Det är inte dåliga spelare, men som jag ser det har vi alla chanser att störa dom, utvecklar Christian Törner.

Det märks på APP:s lagledare att formkurvan pekar rakt uppåt. Det märks inte minst på träningarna.
– Så mycket och så bra som vi tränat här under den senaste tiden har vi aldrig gjort under min tid i klubben. Dessutom kommer vi till spel med starkast möjliga trupp i helgen, säger Törner.
Han nämner också Henrik Drottz Karlsson som en starkt bidragande faktor till att laget andas optimism.
– Han är den av oss som har bäst inställning, och han hatar verkligen att förlora. Även om han inte är med och spelar så stöttar han alltid lagkompisarna.
Var det så att ni fick lite ny energi efter det lyckades sammandraget senast?
– Jo, men så är det absolut. Nu har vi fått smak på segrar och då vill man ju som alltid gärna ha mer av den varan. Det är roligare att vinna matcher än att förlora.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.