Arkivbild: Philip Mauritzson
Ylva Lundin, samordnare för Framtidsveckan.

Fritt fram för idéer för framtiden

Alingsås

Planeringen för Framtidsveckan är i full gång. Den 23 januari bjuds alla intresserade in till ett nätverksmöte för att spåna idéer tillsammans inför årets Framtidsvecka.

– Vi håller två möten denna dag i Pumphuset i Alingsås för att så många som möjligt ska kunna närvara. Dels ett på eftermiddagen för dem som vill delta i sitt jobb, dels ett på kvällen för dem som gör det på sin fritid, säger Ylva Lundin, som samordnar Framtidsveckan, i ett pressmeddelande.

Framtidsveckan är en vecka då alla som vill kan arrangera publika programpunkter för att skapa ett hållbart Alingsås.

– För oss har Framtidsveckan blivit en bra möjlighet att nå ut till allmänheten och möta invånarna på olika sätt, säger Fredrik Wizemann från Alingsås Energi. 

Programmet för Framtidsveckan kommer att tryckas i Alingsås Tidning den 28 mars och programmet pågår hela vecka 15. Tack vare ekonomiskt stöd från Alingsås kommun och mycket ideella krafter så blir Framtidsveckan fullspäckad med långt mer än 100 programpunkter.

– Det brukar finnas något för alla. Föreläsningar, workshops, visningar, öppna gårdar och annat spännande, berättar Ylva Lundin.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.