Ingen tänker på oss pensionärer

Alingsås

Igår fick jag ett brev från Pensionsmyndigheten, att jag inte skulle få något äldreförsörjningsstöd, med motiveringen att jag hade för hög inkomst. Hur i helskotta tänker dom? Jag får ut cirka 13000 i månaden och det är väl inte så högt så det stör. Jag har ju samma utgifter som alla som bor i eget hus – el, fjärrvärme, soptömning, vatten och avlopp mm.

Sen ska man ju leva också maten är ju dyr, tv vill man ju se och så är det telefoni, och man vill ju inte gå naken heller, ja listan kan bli lång. Som tur är så är jag inte intresserad av att resa för skulle jag inte ha råd med. Nu klarar jag ju mej, men att skriva att man har för hög inkomst är ju befängt.

PS. Jag röstade inte i år för det finns inget parti som tänker på oss pensionärer. DS. Tack för ordet.

  • "rik pensionär"
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.