Smällare igen

Alingsås

Läste precis att några hade slängt smällare mot ett hus och jag undrar hur det står till i huvudet på dessa personer? Vad tar dom sig för rättigheter egentligen?

Detta gör ju att debatten om förbud blir ännu mer angelägen och då har dom förstört för sig själva ,för då kanske dom blir av detta nöjet att skjuta smällare i framtiden. Sedan är det väl inte meningen att det skall hållas på med detta skjutande i flera dar efter nyår och vilka är det som tillhandahåller smällare hela tiden?

Jag har skrivit om vår stackars rädda hund och han har haft det jobbigt en lång tid på grund av det aldrig tar slut. Precis när han har lugnat ner sig så har någon idiot smällt av en smällare så är vi tillbaka på ruta ett igen, och detta hände senast igår kväll. Har vi och våra hundar inga rättigheter längre, är det bara dom som håller på och förstör som har rätt? Man blir både arg och ledsen.

  • Hundvän
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.