Foto: Pressbild
Frilansjournalisten och stylisten Frida Zetterström håller i den modevisningen som arrangeras i Gallerian Storken den 30 mars.

Storken söker vanliga modeller

Alingsås

Nu startar Gallerian Storken en tävling där alla kunder har möjlighet att bli modeller för en dag i samband med gallerians stora modevisning den 30 mars.

Gallerian söker totalt 20 modeintresserade personer som vill bli modeller för en dag. Som modell blir man stylad av stylist och hår- och make­upartist, filmad av professionella filmare och kommer även att synas i marknadsföringen. Dessutom vinner man ett presentkort värt 1 000 kr att använda i valfri butik i Gallerian Storken.

– Vi söker vanliga människor som brukar handla i Alingsås. Alla från 6 år och uppåt är välkomna att delta i tävlingen, säger Ingvar Ivarsson, Centrumchef Gallerian Storken, och fortsätter:

– Det är ett par år sedan vi hade modevisning senast, och det känns intressant och kul att få vanliga människor, våra kunder, att vara modeller.

Den som håller i modevisningen är Frida Zetterström, känd svensk frilansjournalist, stylist, programledare och föreläsare, som ofta syns i TV4.

– Jag tycker det ska bli jätteroligt att få göra denna modevisning i Alingsås med vanliga, härliga människor. Det ger en ytterligare dimension att arbeta med amatörmodeller som är kända på orten, säger hon, i ett pressmeddelande.

All information om modell­tävlingen hittar man på Gallerian Storkens hemsida. Anmälan är öppen till och med den 28 februari.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.