FOTO: MIKEY LENNARTSSON

Claar stannar i Alingsås en säsong till

Handboll

Trots intresse från utländska klubbar väljer Alingsås HK:s 22-årige nyckelspelare att stanna i klubben.
På fredagen skrev han på ett nytt ettårsavtal.

Claar har varit AHK:s bärande spelare ett antal säsonger nu och leder för tillfället den interna skytteligan.

Hans insatser för Alingsås HK har såklart gjort att utländska klubbar fått upp ögonen för honom, men än har Felix Claar inte bråttom ut i proffslivet. På fredagen blev det klart med ett nytt ettårsavtal med AHK.

– Jag trivs jättebra i både Alingsås och AHK och tycker att jag har haft en stigande utvecklingskurva alla år jag varit här. Det har funnits alternativ utomlands, men för mig är det viktigt att allt känns rätt om jag ska flytta och det gjorde det inte. Jag känner att jag fortfarande kan utvecklas i AHK och det känns som att vi får ett väldigt spännande lag nästa säsong, säger Claar i ett pressmeddelande.

– Fantastiskt att en så duktig spelare ser Alingsås HK som bästa alternativet för sin fortsatta utveckling. Han har kvaliteter som få andra i ligan kan matcha. Med Felix klar känns truppen inför nästa säsong väldigt spännande, menar tränare Mikael Franzén.

Mer om Claars nya kontrakt i lördagens AT

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.