Arkivbikl: BJÖRN DINAU

Flera trafikolyckor i vårt område

Hela området

Det råder dåligt väglag i vårt område. Flera trafikolyckor har rapporterats in under seneftermiddagen och kvällen. Inga allvarligare personskador har rapporterats i samband med olyckorna.

Vid klockan 16 inträffade en olycka på E20 i höjd med Hästeryd, där en långtradare i samband med en omkörning prejade en personbil av vägen. Ingen person kom till skada i samband med olyckan. Lastbilschauffören är dock misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Någon timme senare kom ett larm om ytterligare en trafikolycka. Denna gång på väg 190 i Kvarnabo, där två personbilar kolliderade efter att en av bilisterna fått sladd. Båda förarna fördes med ambulans till sjukhus med misstänkta rygg- och nackskador. 

Strax innan klockan 19 kom ett larm om en trafikolycka på väg 182, strax innan Asklanda, där en singelolycka med en lastbil ska ha inträffat. Enligt polisen, som inte själva behövde åka till olycksplatsen, ska räddningstjänsten ha meddelat att ingen kom till skada i samband med olyckan.

Det är läge att vara försiktigt på vägarna, då SMHI har utfärdat en klass 1-varning för vårt område. Fram till tisdag morgon väntas det komma 5-10 centimeter, lokalt 15 centimeter, snö eller blötsnö. 

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.