Man ska väl inte få köra hur som helst?

Alingsås

Det är väl nästan att kalla utpressning att säga att om man inte får en bana att köra på – då kör man sönder gräsmattor. Det får väl ändå vara någon måtta på vad ungdomarna ska få göra, dom borde väl ändå veta bättre än att vandalisera?

Jag har också varit ung men aldrig hände det att man fick förstöra på offentlig mark, och man hade fått lära sig att respektera det som var andras.

Nej, nu får det bli slut på daltet. Har dom inte fått lära sig något i skolan? När en av mina söner kastade sten på tåget så en ruta gick sönder – då fick vi ersätta det. Det var helt rätt tyckte vi då, i mitten av 60-talet.

Varför är det annorlunda nu? Skärpning ungdomar.

  • En som hoppas på bättring
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.