Samhällsinfo?

Alingsås

Som inte existerar längre. Tex att Västra Götalandsregionen har omorganiserat psykiatrivården på lokal nivå. Vårdbehövande från Vårgårda och Herrljunga får åka till Alingsås. Finns det någon konsekvensbeskrivning som grund? Hur klarar sig individer med psykisk ohälsa att resa med tåg? Har de ekonomiska förutsättningar för resan? De med försörjningsstöd får inte pengar för resan. Vilka valmöjligheter har de? VGR:s hemsida är uppdaterad 2016, inte ens där finns info om detta? Har medborgardialog genomförts innan beslutet togs? Är detta ett symtom på så kallad systemkollaps, eller?

  • Anneli Virta
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.