Skalman

Alingsås

Svar till Skalman: Jag pratar om sponsorer mycket riktigt. Även sponsorer till våran kommun. När de unga hade fram frågan för sex år sedan fanns sponsorer. När jag har följt debatten så verkar inte det vara ett problem denna gång. På en träff hade man fått mera svar på frågorna om sponsorerna. För att få en helhetsbild av kostnad så måste man se på detta med sponsorer. Synd att du hellre gömmer dig bakom anonymitet men så är det väl; bättre sitta och kräva saker bakom skärmen och gömma sig.
Svaret på hur stort intresse det finns nu, hade du även kunnat få på en träff med Vänsterpartiet. De har varit i kontakt med flera av de unga efter det tog de kontakt med mig. Namninsamlingen som V har hand om har en hel del påskrifter .
Skalman, när det gäller pengar: Även jag betalar skatt i denna kommun. även jag har en del att yttra mig om i frågan, det handlar om mina pengar också.
Sedan tycker du att det är konstigt att vuxna vill lyssna på våra unga människor som är våran framtid? Jag tycker det är konstigt att en vuxen sitter bakom en skärm och skriver inlägg efter inlägg, gör angrepp mot våra unga i kommunen – jag reagerar starkt på detta fula beteende.
Jag tycker att du som vuxen ska stå för vad du skriver om de unga. men då gömmer du dig. Mycket fegt, beteendet är oseriöst.
V kollar nu på detta med kostnad och mycket mera. Då en motion kommer in till kommunfullmäktige från V kommer frågan att diskuteras vidare där. Jag har ingen anledning att tro att V inte kollar upp allt ordentligt nu med sponsorerna som fanns för sex år sedan och eventuella sponsorer idag.

Vidare frågor i detta tas med V som har hand om frågan, om du kan träda fram från anonymiteten som du gömmer dig bakom.
Jag avslutar härmed denna debatt.

  • Linda Vackenklint
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.