Team Alingsås repade mod

Bowling

Team Alingsås kom tillbaka efter förlusten mot Göta och besegrade Kulladal med 12-8. Därmed lever fortfarande hoppet om SM-slutspel. 

Två matcher stod på agendan för Team Alingsås under lördagen. Först ut var mötet med Göta i Helsingborg, där gästerna inte alls fick det att stämma. Efter tre serier var ställningen 10-5 till Göta, och när den fjärde var färdigspelad var det 14-6 på resultattavlan. 

Hemmalaget hade fyra spelare över 900 poäng och Teamet ingen, vilket säger en del om att Göta var det klart starkare laget. 

Med förlusten i färskt minne tog sig Team Alingsås an Kulladal i Baltiska hallen ett par timmar senare, och här var det ombytta roller jämfört med lagets möte med Göta. Alingsåsarna ledde i ”halvtid” med 7-3, och där och då såg det lovande ut. Men Kulladal ville annat och vann den tredje serien med 4-1 och inför avslutningen ledde Alingsås bara med 8-7.  

Anförda av Robin Skans (972) och Mikael Roos (962) visade dock gästerna klassen och kunde vinna den fjärde serien med 4-1 och matchen med 12-8. 

Efter helgens matcher är Team Alingsås femma i en haltande elitserietabell, två poäng bakom Göta som dock har en match mindre spelad. 

  • Leotrim Jusufi
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.