AHK föll tungt i förlängning

Handboll

AHK-damerna hade på lördagskvällen chansen att avgöra kvalserien mot KvIK Sport och ta sig vidare till nästa omgång upp mot division I.

Men så blev det inte. Lagen var oskiljaktiga efter full tid och förlängning fick skilja lagen åt. KvIK ledde efter de första fem minuternas förlängning med 24–23 men Pernilla Lundström kvitterade i andra femminutershalvleken till 24–24.

KvIK svarade med 25–24 när det återstod två minuter och AHK kunde sedan inte skaka fram ytterligare mål. Således kvitterad matchserie, 1–1, och nu avgörs allt i en tredje match som även den spelas i Göteborg, söndagen den 4:e april.

Noterbart är att Linnea Lindfeldt bombade in hela tio av AHK:s 24 mål i matchen.

 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.