Bekymrad

Alingsås

Läser i AT den 27 februari att Socialförvaltningen lägger ner det förebyggande arbetet på Noltorps Familjecentral och man drar även in stödet till Home Start. Man skall prioritera riskgrupperna. Det senare behöver insatser. Det som bekymrar är att det som läggs ner bl.a kan bidra till en grogrund för nya/ fortsatta riskgrupper. Nedmontering av Familjecentraler är ingen bra väg att gå. Att man hoppas på att andra aktörer skall ta ansvaret i stället är också något som bekymrar. Skall vi förlita oss på att andra aktörer? Dom bidrar med mycket men det är inte dom som har ansvaret
Jag är väl medveten om ekonomi/budget men det gäller att se upp så vi inte skapar nya problem längre fram.

  • Margaretha Sjöberg
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.