Kommunalrådet Daniel Filipsson tog premiärdoppet. Foto: Filip Landqvist

Blöt invigning av Nolhaga Parkbad

Alingsås

Under lördagen var det så äntligen dags för invigning av Nolhaga Parkbad. Kommunalråd Daniel Filipsson klippte bandet och blev sedan förste man att bada i den nyinvigda bassängen – om än med kläderna på.

Mycket folk hade samlats i Nolhaga Parkbad för att få vara med när den nya anläggningen skulle invigas. Invigningen skedde på klassiskt vis med bandklippning uppe på treans trampolin. Därefter blev det dock inte riktigt som brukligt då kommunalrådet Daniel Filipsson iklädd kostym knuffades i vattnet av dansare från kulturskolan.

– Det blev jag som fick göra premiärdoppet. Jag kommer bada här många gånger även i framtiden, då jag har barn i badande ålder, med då kommer det nog vara iförd badkläder, säger Daniel Filipsson med ett leende när han kom upp ur bassängen.

Läs mer och se fler bilder från invigningen i tisdagens AT.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.