• Foto: Mathias Nedin
    MÅNADENS LÄSARBILD FEBRUARI. Winter Meadows
  • Foto: JOHAN HALLBERG
    MATHIAS NEDIN.

Härligt ljus i månadens bild

Alingsås

Dottern var på dansträning. Och medans pappa Mathias Nedin väntade på att träning skulle ta slut tog han med sig kameran ut i februarikvällen. Resultatet blev denna vackra solnedgång som i sin tur resulterar i vinst i månadens bild.

– Det känns väldigt kul att få lite extra uppmärksamhet när man gör något som man brinner för, säger vinnaren Mathias Nedin.

Han är flitig fotograf och vann bland annat månadens bild vid två tillfällen under förra året. Och det gick inte att förbise Mathias bild den här månaden heller. Det varma ljuset i kombination med den kalla snön och en murrig dimma i mitten föll AT:s bild­jury i smaken.

”Hade en väldig tur”

– En av mina tjejer går på dansträning på Allebike. Under tiden hon tränar brukar jag gå ut med kameran och fotografera i närområdet och just den här gången hade jag en väldig tur. Solen var precis på väg ner för horisonten och det började komma dimma, säger Mathias.

– Jag hade väldigt kort tid på mig. Egentligen hade jag velat ha ett stativ men som tur var har jag stabilisator på det objektivet som hade med mig så det gick bra ändå.

Hela artikeln publicerades i tisdagens tidning. Där kan man också se de tre bilder som får hedersomnämnande. 

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.