Foto: JENNY SCHAGERLIND
POPPIS I SKOLAN. Hilda Blideskog har blivit ett känt ansikte i Vårgårda efter Wild Kids. "Min lillasyster Holly går i ettan och många av hennes klasskompisar har velat ha min autograf", berättar Hilda.

Hilda är Vårgårdas nya tv-kändis

Vårgårda

Det är inte alla 11-åringar som får skriva autografer i skolan eller blir hejdade av främlingar på stan.
Segern i Wild Kids har gjort Hilda Blideskog till lite av en lokalkändis.
Nu berättar hon för AT om uppmärksamheten och om drömresan till Sydafrika.

Det vinnande laget i SVT:s dokusåpa Wild Kids får alltid åka på en veckas resa till Afrika. Avsnittet där Vårgårdatjejen Hilda Blideskog och hennes lagkompisar i Björnarna klappar elefanter och matar noshörningar visades nyligen i tv.

Och hennes medverkan i Wild Kids har inte gått obemärkt förbi – varken på sociala medier eller på Fridhemskolan där Hilda går. Hon berättar att hon har fått många kommentarerar om programmet på sitt instagramkonto, och att yngre elever numera hejar förtjust på henne i skolkorridorerna.

– Min lillasyster Holly går i ettan och många av hennes klasskompisar har velat ha min autograf. Ibland när jag är ute märker jag hur folk tittar på mig. De flesta säger inget, men en del har frågat om det är jag som har varit med i Wild Kids. Första gången blev jag lite förvånad, men det är ju ändå mest roligt.

Samtidigt säger Hilda att hon inte känner sig som någon kändis.

– Jag tror inte att någon av oss som var med känner att vi är kända nu. Det är bara det att fler vet vem man är.

Läs Hildas hela berättelse och se bilder från Sydafrika i lördagens AT

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.