Foto: Katrin Niklasson
STJÄRNOR. Nu har du chansen att agera statist i filmen Min pappa Marianne, i vilken Rolf Lassgård och Hedda Stiernstedt innehar huvudrollerna.

Hoppas alingsåsarna går man ur huse

Alingsås

Potatisfestivalen blir tidig i år, då festivalen ska iscensättas redan den 15 maj. Regissören Mårten Klingberg hoppas alingsåsarna ska gå man ur huse denna dag för att agera statister.

Nu har du chansen att synas på vita duken, då det söks en stor mängd statister till inspelningen av Min pappa Marianne, som äger rum i Alingsås. Bland annat kommer det arrangeras en fiktiv Potatisfestival på Stora torget den 15 maj.

– Då kommer vi verkligen behöva folk! Vi hoppas alingsåsarna går man ur huse. Man behöver inte anmäla sig, det är bara att komma, säger regissören Mårten Klingberg.

Statister söks dock även för hela inspelningsperioden, som är förlagd från 1 april till 16 maj. Filmning sker både dag- och kvällstid, dock inte fredagar, lördagar och söndagar.

Den som är intresserad av att medverka i filmen kan maila statist@avantifilm.se och uppge sitt namn, sin ålder och sina kontaktuppgifter. Skicka även gärna med en bild!

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.