Foto: Katrin Niklasson
MUSIKINTRESSERAD ARRANGÖR. 13-åriga Gabrijela Arsic har ett stort musikintresse och just hip hop, som Nathan K representerar, ligger henne varmt om hjärtat.

Hoppas på storpublik för Nathan K

Alingsås

I morgon kväll, fredag, gästas Arena Elva av den svenske hip hop-artisten Nathan K. Spelningen har möjliggjorts av unga arrangörer, däribland 13-åriga Gabrijela Arsic som hoppas spelningen ska locka stor publik.

I november månad gästades Arena Elva av Kalid Abdulle, mer känd under artistnamnet K27. Bakom arrangemanget stod Gabrijela Arsic, som efter det evenemanget tilldelades ett diplom för att ha arrangerat en spelning som innebar publikrekord på Arena Elva.

– Mitt engagemang för att vara med och arrangera började rätt tidigt, när jag gick i femman, berättar hon.

Tillsammans med sin granne och kompis Sahara Mohamed arrangerar hon nu ytterligare en hip hop-spelning på Arena Elva och den här gången är det alltså Nathan K, som har fem singlar i bagaget, som står på scen.

– Vi känner att det är många som gillar honom, och vi hoppas många kommer hit. Innan Nathan K går upp på scen kommer ungdomar dansa och sjunga, berättar Gabrijela.

Gabrijela tycker det händer för lite för ungdomar i Alingsås, och det är just det som får henne att vilja engagera sig.

– Det är ju inte så mycket mer än Potatisfestivalen och Tomteparaden!, säger hon, och fortsätter:

– Sen är det faktiskt inte alla som har råd att åka in till Göteborg för att gå på en konsert. Nu kan man komma hit istället, gratis!

Har du några drömbokningar som du hoppas kunna förverkliga framöver?

– Cherrie och Imenella! Det hade varit stort.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.