Foto: Svenskaspel Stig Hermansson och hans barnbarn Julia Nilsson var under tisdagen i Stockholm för att plocka hem en högvinst.

Julklappen blev till storvinst

Alingsås

Barbro och Stig Hermansson firade jul med bland andra sitt barnbarn Julia. Med sig till farmor och farfar i Alingsås hade hon en blomma och två Trisslotter, som hon placerade bland bladen. Först på juldagen kom Barbro på att de låg två Triss och väntade bland blommorna. När hon väl skrapat utbröt jubel i köket då ena lotten innehöll tre tv-rutor. På tisdagen var Stig och Julia i Stockholm för att skrapa fram minst 100 000 kronor.

– Vi hörde ett jätteskrik från köket där min fru satt medan vi andra var i vardagsrummet. När hon skrek att hon vunnit trodde alla det handlade om lite mer än de 30 och 60 kronor vi brukar vinna, men tre tv-rutor….

– Det var otroligt, berättade Stig för Svenska Spels vinnarambassadör, Pierre Jonsson när det möttes upp på TV4 på tisdagsmorgonen.

Med på TV4 var även barnbarnet Julia, anledningen till att Stig och Barbro skulle bli minst 100 000 kronor rikare.

– Jag köpte Trisslotterna till farmor och farfar på ICA Maxi i Skövde där jag bor och de var ju riktigt bra, fyllde Julia i med ett skratt.

Nöjd och glad

När skrapet var avklarat och Stig fått fram tre belopp med 100 000 kronor var han nöjd och glad.

– Det här var bra, nu får vi se vad som händer.

Stig var inte helt säker på exakt vad han och hustru Barbro skulle hitta på nu när de blivit 100 000 kronor rikare.

– Vi ska åka till Österlen senare i mars, men nu kan vi ju resa längre än så. Varför inte ner till Europa? Jag får prata med Barbro.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.