Arkivbild: AT

Motig helg för Team Alingsås

Bowling

Team Alingsås hade chansen att säkra fyra poäng i helgens elitseriespel.
Men det blev bara en, sedan man förlorat stort mot Stureby och kryssat mot IKW/Köping.

Det finns fortfarande chans för Team Alingsås att nå slutspel men möjligheten till det blev betydligt mindre efter bara en poäng av fyra möjliga i helgen.

– Det är klart att slutspel känns långt borta just nu. Men vi har Clan hemma i helgen och det hade varit roligt om inte annat att bräcka deras långa segersvit, säger James Blomgren.

Helgens första match spelades mot Stureby, en tuff historia där en tung start satte sin prägel på Teamets insats.

– Vi är med och nosar på lite fler banpoäng i första serien men när vi förlorar den med 1–4 blir resten av matchen tuff. Vi sätter upp många nior och har svårt att hitta strike-rader. Samtidigt tar vi heller inte chanserna när vi får dom, säger James Blomgren.

Till slut vann Stureby med hela 17–3, förvisso i överkant sett till matchbilden men ändå en tung smäll inför söndagsförmiddagens möte med IKW/Köping.

Här fick dock  Team Alingsås lite medflyt i första serien och kunde vinna den med hela 5–0. Men säg den glädje som varar. Hemmalaget svarade med samma siffror i andra serien och till slut blev det lika, 10–10.

– Vi har läge för 4–1 i sista serien men det kunde också blivit 3–2 till dom, så kryss var nog rättvist. Men överlag är helgen för dålig på flera händer, inte minst mig själv, säger Blomgren besviket.

Mer om matcherna i tisdagens AT

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.