Foto: MIKAEL SVENSSON

Stark insats av Team Alingsås

Bowling

Jens Sjöbohm visade vägen för sitt Team Alingsås i den så viktiga matchen mot Kaskad på lördagen. Vänsterhänte Sjöbohm noterade 1029 kägelpoäng och knep fyra banpoäng när hemmalaget vann med 15-5. 

Gästerna, som inför matchen var en poäng före Alingsås i tabellen, fick en tuff start mot ett inspirerat hemmalag. Teamet spelade ut hela sitt register i den första serien och noterade 1882 kägelpoäng mot Kaskads 1672. Det innebar en 5-0-ledning inför den andra, och väl där fortsatte hemmalaget att dominera.

En ny 5-0-seger gjorde ställningen till 10-0 i ”halvtid”. 

I tredje serien fick i och för sig bortalaget något mer att säga till om, men Team Alingsås kunde ändå säkra segern när man vann den med 4-1. I en ganska avslagen sista serie snyggade Kaskad till siffrorna, och matchen slutade 15-5.

Noterbart är att Emanuel Jonsson, James Blomgren och Joakim West alla nådde över 900 poäng i lördagens match. 

I och med de två poängen är Team Alingsås femma i tabellen, och har två poäng upp till fyran Göta som dock har en match mindre spelad. 

Nästa lördag är det dags för ny hemmamatch när tabelltrean Jösse gästar Stures.

Tar Team Alingsås ytterligare ett kliv mot slutspel då, tro? 

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.