Angående fyrverkerier

Alingsås

Jag blev både glad och ledsen när jag läste om att fyrverkerier skulle förbjudas, men inte helt som man hade hoppats. Men det är ju alldeles galet att man får skjuta upp fyrverkeri på påskafton och nyårsafton mellan klockan 18.00 och 01.00.

Varför lyssnade ingen på KD och SD? Dom hade mycket vettigare förslag som skulle gynna oss med rädda hundar. Vilka är det som ni är rädda för att förtreta? År det ingen som tänker på oss som har rädda hundar, vi är också skattebetalare.

Och förresten, hur har det gått med att förbjuda smällare, det smällde ett par gånger i förra veckan när jag har var ute med min hund. Den lugnade sig inte förrän efter flera timmar. Från en som är besviken på era dåliga beslut.

  • besviken hundägare
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.