Foto: JOHAN HALLBERG
Ett nytt sortiment. Anders Lekmark, VD Börjessons ATV, med delar av det nya sortimentet som finns i butiken.

Börjessons ATV utökar med skog och trädgård

Alingsås

Till helgen inviger Börjessons ATV sin satsning på skog och trädgård med ett sortiment för både privatpersoner och företag.
– Vi känner att vi har hittat en ny stabil gren där vi kan utvecklas vidare, säger Anders Lekmark, VD Börjessons ATV.

Börjessons ATV förvärvade för två år sedan Alingsås Marin och Maskin, ett företag inriktat på skog, trädgård och marint. Fram tills nu har företaget haft kvar sin verksamhet på Sävelund, men nu har flytten alltså gått till Börjessons ATV på Kristineholm.

– Nu flyttar vi in avdelningen skog och maskin här på Börjessons ATV, säger
Anders Lekmark, VD Börjessons ATV.

Bra komplement

Flytten av skog- och trädgårdsavdelningen, där det bland annat saluförs motorsågar och gräsklippare, ses som ett bra komplement till försäljningen av fyrhjulingar.

– I många fall är det samma kund som köper en fyrhjuling och en motorsåg och här kan vi erbjuda en helhetslösning. Vi känner att vi har hittat en ny stabil gren där vi kan utvecklas vidare, säger Anders Lekmark, om den satsning som nu görs.

Fullserviceverkstad

Verksamheten riktar in sig på både privatpersoner och olika typer av företagare, från egenföretagare till större bolag. Förutom försäljning har man även en fullserviceverkstad.

– Här har vi byggt upp Husqvarnas senaste konceptbutik, och vi har utökat sortimentet med deras proffsmaskiner, säger Anders Lekmark.

Till helgen är det dags för stor invigning med en rad festligheter. Det utlovas då bland annat godisregn och ponnyridning, men också gästspel av trollkarlen Rufus Rambler och motorsågsuppvisning med världsmästaren Linn Arvidsson.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.