Byt jobb, inte namn!

Alingsås

Politiker utan uppgifter? Man undrar hur det står till i Alingsås när namnbyte är den nya trenden i det kommunala maskineriet. I Nolhaga har man djur i parken, Nolhaga djurpark. Nu skall man byta namn till Nolhaga Lantgård trots att Nolhaga ligger mitt i stan, långt från landet och dessutom inte är en gård utan en, just det, djurpark med svenska gamla djurraser. Vi saknar Vänekossorna… Namnet Nolhaga Djurpark har gamla anor och är ett väl inarbetat varumärke. Vida känt dessutom. Hur tokigt är det i den kommunala ankdammen…?
Det bästa med djurparken, förutom djuren förstås, är den fantastiska personalen som sliter som djur. De är alltid vänliga och behjälpliga. Jag älskar er!

Att Miljöskyddsnämnden och Miljöskyddsförvaltningen skall byta namn till Miljönämnd och Miljöförvaltning är ännu ett dumt namnbyte. Skall man inte skydda miljön längre? Har man för mycket pengar eftersom man har råd att byta namn till höger och vänster? Alingsås kommun är kraftigt belånad, så om det finns pengar över borde man prioritera amortering istället för lyxkonsumtion. Ni beslutar, -vi betalar. Skärp er!
Hög skatt har vi också! Och snart parkeringsavgifter dessutom -och inga parkeringar…

  • John Doe
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.