Det våras för Bjärke!

Alingsås

Ser till min glädje, att våra politiska partier är på hugget när det gäller Bjärkes väl och ve. Vet inte exakt hur detta egentligen startade, men klart är att alla partier nu vill, att Bjärke ska utvecklas på ett positivt sätt. I stället för att träta om vem som vill mest – se nu till att slå era kloka huvuden ihop och verka för att någonting händer i de norra förorterna.

Vi kräver inte, att ni ska göra stordåd, bara att ni ger Bjärke sin rättmätiga del av er omsorg och våra skattepengar. Ni har tre år på er, att visa om ni menar allvar. Sen är det åter dags för val och folkets dom.

  • A-K Hjelm
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.