Arkivbild. Foto: Filip Landqvist

Kvinna angreps i tunnel

alingsås

Kvinnan cyklade hem från en fest när hon blev angripen av två okända personer i tunneln mellan Savannen och Östlyckan i Alingsås.

Det var vid ett-tiden natten till påskdagen som två män, enligt kvinnans berättelse, stoppade henne och bad om cigaretter. När hon skulle cykla vidare tog de tag i cykeln så att hon ramlade och slog i huvudet. Men hon lyckades ta sig därifrån och kunde larma polisen.

Enligt Alingsåspolisens stationsbefäl har kvinnan ett sår vid ögonbrynet där hon skrapade i marken. En anmälan om misshandel är upprättad, men fortfarande på påskdagens kväll är ingen misstänkt gripen. Utredningen pågår emellertid.

Enligt polisen är kvinnans signalement på de båda männen vaga. De ska ha haft mörka kläder.

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.