Foto: Katrin Niklasson
FAMILJÄRT. Rasmus Broberg, Olivia Wåxberg och Sebastian Tornare vill att alingsåsarna ska känna sig som hemma på Momenti Liberi.

De vill komma alingsåsarna närmare

Alingsås

Nu välkomnar Momenti Liberis Rasmus Broberg två nya delägare – Olivia Wåxberg och Sebastian Tornare.
Tillsammans presenterar de ett nytt koncept, med målet att komma ännu närmare italiensk magi. Och alingsåsarna.

Den 1 maj är det öppet hus hos Momenti Liberi. Då ges nyfikna chansen att spana in den nya menyn och se de förändringar som skett i restaurangen gällande interiören.

Det nya är resultatet av flertalet mat- och vinresor till Italien. Framöver kommer gästerna, utöver att ta del av de sedvanliga luncherna och en fast utökad meny, även kunna avnjuta en avsmakningsmeny som kommer serveras under mer avslappnade former än tidigare.

Ytterligare en del i den nya satsningen är plockmat och mindre rätter, som kan avnjutas till ett glas vin eller något annat gott i glaset.

Olivia Wåxberg, restaurangchef, och Sebastian Tornare, köksmästare, går nu alltså in som delägare i restaurangen.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse, säger Olivia, som utöver sin roll som restaurangchef även är Momentis sommelier.

Hon får medhåll av Sebastian.

– Jag tror alla inom branschen vill komma till den här punkten.

Artikeln har tidigare publicerats i sin helhet i torsdagstidningen

Läs mer i pappers-AT och eAT »

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.