Replik om hyreshöjningarna

Alingsås

”Alingsåshem har informerat både hur hyresförhandlingarna fortskridit och vad de resulterat i. Varje hyresgäst har också fått information om förhandlingsresultatet med sin avi”, skriver Lena Borin, ekonomichef Alingsåshem i AT den 25 april.

Det var ju ett intressant påstående, som genast föranleder frågan, NÄR, VAR, HUR?

I mitt område har vi ännu inte, den 25 april, fått några avier. Får vi med anledning av den outgrundliga förseningen tidsfrist till 10 maj?

Sedan finns det väl anledning för både Alingsåshem och Hyresgästföreningen att läsa Jordabalen 12 kap hyreslagen 53-55 paragrafen. Alternativt upplysa en gammal trött pensionär med dålig syn, var det i samma lagstiftning det framgår att retroaktiv hyra KAN utkrävas?

Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.