Foto: LUKAS HERNGREN

Brand på Noltorpsgatan

ALINGSÅS

Vid 18-tiden torsdagen kom ett larm om en brand i en lägenhet Noltorpsgatan. Enligt polisen har en man gripits, misstänkt för mordbrand.

Räddningstjänsten fick larm om rökutvecklingen i en lägenhet strax efter klockan 18 på torsdagen. Väl på plats så ska Räddningstjänsten ha släckt branden ganska snabbt och kontrollerat så att det inte fanns någon person kvar i lägenheten.

Därefter har Räddningstjänsten också kontrollerat så att det inte spridits någon rök till vinden. Även intilliggande lägenheter och trapphus har kontrollerats. Och det har inte spridits någon rök dit heller.

Vid 20:30-tiden var Räddningstjänsten färdiga med ventileringen.

Polis skickades också till platsen i syfte att biträda Räddningstjänsten. Under kvällen greps en man som misstänkts ha orsakat branden. Mannen är misstänkt för mordbrand. Lägenheten har spärrats av i väntan på ytterligare utredningsåtgärder. 

Inga personer ska ha kommit till skada. 

 

  • Mårten Öhman
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.