Flodman: ”Just nu myser man bara”

Handboll

Alingsås assisterande tränare Mattias Flodman har en stor del i lagets framgångar. Och inom kort kommer han att få vara med om sin första SM-finalserie – Just nu myser man bara, säger han till AT. 

Det var lugnt och sansat i AHK:s omklädningsrum efter segern mot Kristianstad. En slags återhållsam glädje, kan man kalla det.

– Vi har trott på oss själva hela vägen, men det var kanske inte så många andra som gjorde det inför semifinalserien. Sen får man inte glömma att vi gjort tre fantastiska matcher och helt tagit udden ur Kristianstads spel, säger Mattias Flodman med stolthet i rösten.

Hur ser du på er insats ikväll?

– Första halvlek var riktigt bra. I början och mitten av andra halvlek kom deras spelare ut aggressivt på oss och spelade man mot man, vilket också gav resultat. Dom gick stenhårt för det i varje duell, men vi höll oss coola och agerade väldigt metodiskt. Dom försökte stressa oss men vi hade svar på det också. Vi vet hur vi ska agera, helt enkelt.

Med matchserien död och begraven mot Kristianstad väntar nu lite vila innan det är dags för SM-finalserien.

– Det ska först och främst bli fantastiskt kul att spela om guldet. Nu ska vi njuta av detta ett kort tag och sedan förbereda oss på ett så bra sätt som möjligt.

  • Christian Stål
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.