Ikea erbjuder regnbågskassar

Alingsås

Ikea kommer börja med regnbågskassar för att hylla alla människors värde!
Jag är en av dom som kommer köpa denna kasse. För mig är detta självklart alla människors värde och rätten älska den man vill.
Jag är också en av dom som hoppas att någon affär i Alingsås kommun kommer erbjuda sina kunder detta alternativ också när man kommer för att handla hos er så finns möjlighet att köpa eran kasse med regnbågens färger på.
Jag och min man kommer köpa flera stycken om detta erbjuds jag och min man och mina barn älskar regnbågens färger
När jag ser regnbågsflaggan tänker jag kärlek detta säger jag även till mina barn flaggan står för kärlek vi behöver mera kärlek i samhället, det finns så mycket tråkigt i samhället så man tappar hoppet. Låt oss visa varandra mera kärlek. Jag hoppas någon affär i Alingsås erbjuder detta.

  • Linda Vackenklint
Dela innehållet

Kommentera våra artiklar på Facebook/alingsastidning eller Twitter/AlingsasTidning. Debattartiklar besvaras med nya inlägg. Använd formuläret under Debatt.